Continental ContiSportContact 5 SSR 225/45 R17 91W MOE, runflat

print
Continental
Producator de cauciucuri din Germania cu produse de calitate superioara.
Continental
ContiSportContact 5 SSR 225/45 R17 91W MOE runflat
Continental ContiSportContact 5 SSR

Oferim doar cauciucul. Daca in poza apare si janta este doar simbolic.

doar 567,00 RON
Transportul si ambalajul sunt incluse in pret!

Numar:

Cauciucuri: Cauciucuri de vara
MOE Echipament original pentru modele Mercedes
runflat Anvelopa runflat, vehiculul trebuie sa fie dotat cu sistem TPMS
Parerile clientilor:
Eticheta UE pentru anvelope:Rezistența la rulare D Aderenta pe carosabilul ud B Emisie de zgomot B71 dB
EAN:4019238455083
Viteza:W: aceasta anvelopa este avizata pentru viteze de pana la 270 km/h omologat
DEX:

Noua ContiSportContact 5 - Controlul nu a fost niciodata asa sportiv

Placerea de a conduce si aderenta excelenta.

Odată cu lansarea ContiSportContact ™ 5,  Continental a dezvoltat o anvelopă ideală pentru autoturismele și SUV-urile sport. Prin această nouă inovație, inginerii de la Continental au adus progrese semnificative performanțelor anvelopei în comparație cu predecesoarea sa ContiSportContact ™ 3.

  • Distanță de frânare mai scurtă indiferent de condițiile meteo
  • Aderență excelentă și siguranță în viraje
  • Reducerea consumului de combustibil și randament kilometric sporit

Acest lucru a fost posibil datorită utilizării la fabricarea anvelopei a unui nou compus destinat transmiterii unor forțe ridicate, oferind în același timp rezistență redusă la rulare. Acest compus de cauciuc, care poartă numele de “BlackChilli”, folosește vibrații diferite ale anvelopei.

ContiSportContact ™ 5 este disponibilă într-o gamă de dimensiuni începând cu 17 inch pentru autoturisme, respectiv cu 18 inch pentru SUV-uri. Pentru autovehicule de înaltă performanță și pentru cele din clasa de lux. Anvelopa de înaltă performanță, cu manevrabilitate și control remarcabil. Avându-și originea în Germania, Continental oferă anvelope premium cu performanță optimă la frânare și siguranță. Cu tehnologia noastră Black Chilli,vă oferim aderență excelentă la carosabil și manevrabilitate, precum și siguranță la viraje. Foarte recomandat de Auto Bild în cadrul testului lor pentru anvelope de vară 2014 (dimensiunile testate: 225/50 R 17 W/Y).

Avantajele dvs.

  • Distanță de frânare mai scurtă indiferent de condițiile meteo
  • Aderență excelentă și siguranță în viraje
  • Reducerea consumului de combustibil și randament kilometric sporit

SSR este abrevierea pentru anvelopă autoportantă (SelfSupportingRunflat)

Principiul SSR :

Spre deosebire de anvelopele obișnuite, tehnologia SSR presupune existența unor pereți laterali ranforsați și autoportanți ai anvelopei. Aceasta previne ca anvelopa să fie strivită între carosabil și jantă și să alunece afară din jantă în cazul pierderii presiunii de aer. Pereții laterali ranforsați ai anvelopelor SSR permit autovehiculului să continue rularea cu o viteză maximă de 80 km/h (50 mph) pe o distanță de cel mult 80 km (50 mile), funcție de starea carosabilului și de greutatea vehiculului.

Anvelopele autoportante SSR au beneficii importante:

  • Cu anvelopele SSR puteți continua să șofați chiar și în cazul unei pene de cauciuc. Puteți ajunge la destinație sau la un service de roți fără a fi nevoit sa înlocuiți anvelopa deteriorată cu cea de rezervă
  • Sunt compatibile cu jantele standard
  • Se montează foarte simplu
  • Economisesc spațiu și greutate în cadrul vehiculului, implicit și combustibil, având astfel mai mult spațiu disponibil în portbagaj

Comunicarea dintre anvelopă și șofer

Deoarece anvelopele SSR asigură un confort foarte bun în timpul șofatului, șoferii pot observa cu greu faptul ca una dintre anvelope a pierdut din presiune sau rulează pe pană. Astfel, pentru a nu fie afectată siguranța în cazul producerii unei pene de cauciuc, precum și pentru a nu fi afectate performanțele în timpul șofatului de zi cu zi, sistemul SSR se livrează împreună cu un sistem de monitorizare al presiunii din anvelope. Acesta poate fi de tip TPMS (Sistem de Monitorizare al Presiunii Anvelopei) sau DDS (Sistem de Detectare a Pierderii de Presiune), ambele dezvoltate de Continental. Aceste sisteme de avertizare alertează șoferul pe display-ul de la bordul mașinii atunci când se pierde presiune la una dintre anvelope.

Cauciucuri Run flat
Proprietatea "run flat" este data de un perete ranforsat care pastreaza forma cauciucului in caz de pierdere de presiune, impiedicand astfel caderea cauciucului de pe janta. Prin aceasta se intelege, ca in cazul unei pene de cauciuc, se pot parcurge inca 250 km, mergand cu viteza de 80 km/h. Toate cauciucurile de tip Run Flat au simbolul RSC (Run Flat System Component) pe peretele exterior. Cauciucurile de tip Run Flat nu trebuie sa fie montate pe o janta speciala dar sunt eficiente doar la masinile echipate cu un sistem functional de controlare a presiunii aerului.







Label: D-B-71

Noi comercializam anvelope noi, care nu sunt mai vechi de 2 ani, pentru autoturisme.

În cadrul acestei perioade, exista anvelope etichetate (incepand cu data de producție 01.07.2012) și neetichete (produse înainte de data de productie 01.07.2012), care pot fi cumparate cu acelasi numar de articol de la producator.

Anvelopele cu acelasi numar de articol, indiferent dacă au sau nu acestea etichetă, pot fi montate pe autoturism si acelasi ax, deoarece au aceasi clasa de eficienta. Dovada de la producatorii respectivi este disponibila.

Valorile clasei de eficienta pentru anvelope ne sunt transmise de catre producator cu numarul de articol sau codul IP, iar noi transmitem aceste valori cu numarul de articol clientilor nostri, indiferent de data productiei, cu exceptia articolelor mai vechi de 2 ani.

In aceasta situatie sunt valabile urmatoarele clase de eficienta: Rezistența la rulare: D, Aderenta pe carosabilul ud: B, Emisie de zgomot: 71 dB.

In cazul in care anvelopa a fost produsa dupa 01.07.2012, este valabila eticheta din graficul din partea stanga.

© 1999-2024 by SC Delticom OE SRL R-196482 / cauciucuridirect.ro