Dunlop SP Sport FastResponse DSROF 225/45 R17 91W MOExtended, runflat

print
Dunlop
Producator de cauciucuri din Anglia, produse de calitate superioara.
Dunlop
SP Sport FastResponse DSROF 225/45 R17 91W MOExtended runflat
Dunlop SP Sport FastResponse DSROF

Oferim doar cauciucul. Daca in poza apare si janta este doar simbolic.

doar 561,09 RON
Transportul si ambalajul sunt incluse in pret!

Numar:

Cauciucuri: Cauciucuri de vara
MOExtended Echipament original pentru modele Mercedes
runflat Anvelopa runflat, vehiculul trebuie sa fie dotat cu sistem TPMS
Parerile clientilor:
Eticheta UE pentru anvelope:Rezistența la rulare D Aderenta pe carosabilul ud B Emisie de zgomot B71 dB
EAN:3188649810161
Viteza:W: aceasta anvelopa este avizata pentru viteze de pana la 270 km/h omologat
DEX:

Feedback si viteza de reactie excelente pe drum SP Fast Response beneficiaza de tehnologia Dunlop Touch – un set de caracteristici avansate care faciliteaza un sofat mai tactil si mai usor.

Profilul mai plat al suprafetei de rulare aduce mai mult cauciuc in contact cu drumul, pentru manevrabilitate precisa pe carosabilul ud si uscat. Legatura dintre anvelopa si janta este ranforsata, imbunatatindu-se feedback-ul pe drum.

Performante exceptionale pe vreme ploioasa

  • Bucurati-va de manevrabilitate fiabila pe drumuri ude.
  • Anvelopa SP FastResponse este prevazuta cu caneluri care disperseaza rapid apa pe vreme ploioasa, reducand riscul de acvaplanare.
  • Compusul din suprafata de rulare contine cantitati mari de siliciu pentru sporirea aderentei pe carosabilul ud, ceea ce ajuta la obtinerea unor distante de franare mai scurte.

Control precis la viraje

  • Cu ajutorul feedback-ului imbunatatit din partea drumului, anvelopa raspunde la randul sau mai rapid manevrelor de dirijare si viraj.
  • Suprafata asimetrica de rulare este prevazuta cu un bloc de cuplare rigid, pentru mentinerea stabilitatii la viraje.
  • Presiunea este distribuita uniform pe intreaga suprafata de contact a anvelopei, rezultatul fiind tranzitii mai line de la deplasarea in directie dreapta la viraje.
  • Eficienta din punctul de vedere al consumului de combustibil si randament kilometric bun.
  • Compusul din suprafata de rulare este conceput sa minimizeze pierderea de energie si uzura, rezultatul fiind o anvelopa mai durabila, cu un consum mai mic de benzina.
  • Noua generatie de anvelope Dunlop prezinta un profil mai plat al benzii de rulare, cu o zona de contact mai mare cu 4-8%, in functie de dimensiunea si tipul anvelopei.
  • O zona mai mare de contact ofera mai multa stabilitate si un feedback mai bun din partea drumului, permitand anvelopelor sa reactioneze rapid si precis.

Beneficii:

  • Stabilitate sporita si precizie de dirijare.
  • Uzura redusa.
  • Stabilitate si precizie excelente la viraje.
  • Aderenta superioara pe carosabilul uscat.

Cauciucuri Run flat
Proprietatea "run flat" este data de un perete ranforsat care pastreaza forma cauciucului in caz de pierdere de presiune, impiedicand astfel caderea cauciucului de pe janta. Prin aceasta se intelege, ca in cazul unei pene de cauciuc, se pot parcurge inca 80 km, mergand cu viteza de 80 km/h. Toate cauciucurile de tip Run Flat au simbolul RSC (Run Flat System Component) pe peretele exterior. Cauciucurile de tip Run Flat nu trebuie sa fie montate pe o janta speciala dar sunt eficiente doar la masinile echipate cu un sistem functional de controlare a presiunii aerului.




Label: D-B-71

Noi comercializam anvelope noi, care nu sunt mai vechi de 2 ani, pentru autoturisme.

În cadrul acestei perioade, exista anvelope etichetate (incepand cu data de producție 01.07.2012) și neetichete (produse înainte de data de productie 01.07.2012), care pot fi cumparate cu acelasi numar de articol de la producator.

Anvelopele cu acelasi numar de articol, indiferent dacă au sau nu acestea etichetă, pot fi montate pe autoturism si acelasi ax, deoarece au aceasi clasa de eficienta. Dovada de la producatorii respectivi este disponibila.

Valorile clasei de eficienta pentru anvelope ne sunt transmise de catre producator cu numarul de articol sau codul IP, iar noi transmitem aceste valori cu numarul de articol clientilor nostri, indiferent de data productiei, cu exceptia articolelor mai vechi de 2 ani.

In aceasta situatie sunt valabile urmatoarele clase de eficienta: Rezistența la rulare: D, Aderenta pe carosabilul ud: B, Emisie de zgomot: 71 dB.

In cazul in care anvelopa a fost produsa dupa 01.07.2012, este valabila eticheta din graficul din partea stanga.

© 1999-2024 by SC Delticom OE SRL R-197317 / cauciucuridirect.ro