Поръчване – Става толкова лесно!
Поръчване – Става толкова лесно!

1. Търсене на гуми

Стъпка 1: Първо въведете дименсията на гумата и скоростния индекс в маската за търсене. Наистина допустимите стойности за Вашия автомобил са посочени в талона на МПС, и все пак може да са се променили. За по-сигурно погледнете и във Вашия паспорт на МПС респ. в регистрационния талон на автомобила част I за допустимите гуми.

Стъпка 2: Сега щракнете върху търсения вид гуми - напр. зимни или летни. След това потърсете желаната категория марка или оставете непроменена предварителната настройка "Бих искал най-добрата препоръка", и ще получите нашето предложение.

Ако карате ТИР или по по-тежко товарен автомобил от нормалното МПС като напр. микробус, обърнете внимание на посочения във Вашите документи Loadindex, евентуално се нуждаете от C-гуми или подсилени/армирани. Това е посочено в документите към Вашия автомобил.

Освен това имате и възможността да изберете RunFlat-гуми (аварийни). Към тях може да получите подновени гуми.

Стъпка 3: По време на поръчване се имат предвид четири гуми. Ако трябва да са по-малко, това можете да промените тук. Ако желаете само 2 гуми, можете да въведете тук. По-късно в процеса на поръчване ще имате още веднъж възможността да промените броя на гуми (и на 1). Сега щракнете върху "Намери гуми".

 

2. Купуване на гуми

По-нататък ще видите списък с предложени гуми включително и цени. На "Детайли" ще получите към продукта допълнителна информация и снимка, ако те са на разположение. При всяка гума имате възможността да я маркирате. (-> "Маркиране") или веднага да поръчате (-> "Поръчване"). Ако сте маркирали една гума, автоматично се появява "Списък с маркиранията" в навигационната лента (вляво), можете да щракнете върху него и изтриете евентуално.

За да поръчате щракнете или при избраната гума върху "Поръчване" или отидете на "Към поръчката". В момента се намирате на страница, в която са изброени избраните от Вас гуми. Тук ще получите още информация за закупуването. Процесът на поръчка продължава в пет стъпки кодирано или некодирано. Тук имате възможността още веднъж да промените броя респ. да изтриете от кошницата нежеланите артикули.

Стъпка 1: Тук виждате още веднъж Вашата конкретна поръчка. Предварително са настроени броя на гумите 4 а пратката в пределите на Германия (без разходи за пратката!). Вие сте вече клиент и сте изискали парола, сега можете да я въведете Не забравяйте да кликнете, че сте прочели и приели Общите условия за продажба, иначе не може да продължите.

Стъпка 2: Въведете тук Вашите лични данни като име и адрес. Ако сте член на ADAC и въведете тук Вашия членския номер, ще получите 3 процента отстъпка. Преди да отидете на стъпка 3, изберете Вашия адрес за доставка. Имате възможността да разрешите да доставят гумите вкъщи, на адрес по Ваш избор или на този по наш. Автоматично ще получите предложение за центрове за монтаж в района с пощенския код на Вашия адрес на фактура. Придвижете скролера надолу до края на страницата, там ще може да изберете допълнителни центрове за монтаж.

Стъпка 3: Тук можете още веднъж да проверите Вашите лични данни. Освен това установете как желаете да заплатите. Актуалните условия за заплащане ще намерите тук. Ако имате купон за магазина за гуми, може да въведете номера тук и с това да го осребрите.

Стъпка 4: Накрая имате и опцията на 7 дни време за размисъл. Ако сложите кръстче на това, ще задържим поръчката за 7 дни. В това време можете да премислите Вашата поръчка респ. да я анулирате по всяко време. Тук е и място за забележки - похвала или критика. Насочваме Ви вниманието върху нашата възможност за връщане обратно от 30 дни - 14 дни са предвидени по закон. Най-накрая потвърдете Вашата поръчка с името си. С изпращането давате законно обвързана оферта за приключване на договора за покупко-продажба.

Стъпка 5: Под точка 5 ще видите Вашата поръчка както и номера. В същото време ще получите по e-mail потвърждение на поръчката с всички данни за проверка и като документ. Можете и тук да разпечатате потвърждението на поръчката. Моля, обърнете внимание на това, че чрез предаване на Вашата поръчка и потвърждението и още не се осъществява договор.  Договорът за покупко-продажба се осъществява едва с изпращането на e-mail, отличен като съобщение за пратката.

Когато гумите напуснат склада - около един до два дни след поръчката, ако не възникнат дефицити - ще получите фактура, която служи същевременно като потвърждение на поръчката. Най-добре уговорете още сега и дата с нашите партньори за монтаж или сервиз по Ваш избор.

Накрая Ви молим да отговорите (по желание) на няколко въпроса, за да можем да подобрим нашите услуги.

Ако установите, че се е промъкнала грешка при Вашето вписване, тогава имате две възможности да я поправите:

На Моята поръчка можете сами да поправите Вашите данни с въвеждане на Вашия e-mail адрес и парола (Ако сте въвели такава при поръчването).

Изпратете e-mail на barzgumve@delti.com и опишете Вашите желания за промяна.

activewebdelti.com

19.09.2006