Fulda EcoControl 185/65 R15 88T

print
Fulda
Črna. Široka. Močna. Kakovostni proizvod iz hiše Goodyear, srednji cenovni razred
Fulda
EcoControl 185/65 R15 88T
Fulda EcoControl

Dobavljamo samo pnevmatiko. V kolikor je na sliki platišče, je to samo simbolično.

samo € 64,20 (SIT 15384,89)
V ceno so vključeni stroški pakiranja in dostave!

Število:

Dimenzija pnevmatik:185/65 R15 88T spremeni
Tip pnevmatike: Letne pnevmatike
Mnenja strank:
EU nalepka za pnevmatike:Kotalni upor C Oprijem v mokrem C emisija hrupa 268 dB
EAN:5452000360601
Hitrost:T: Ta pnevmatika je dovoljena le za hitrosti do 190 km/h .
DEX :
Rezultati testov Profil EcoControl:
ÖAMTC (german)
ANWB.nl (dutch)
Stiftung Warentest (german)
TCS - Technik, Umwelt und Wirtschaft (german)

Letna pnevmatika z dolgo življenjsko dobo, ki prinaša prihranke pri gorivu Pnevmatika EcoControl združuje visoko kakovost ob ugodni ceni z zanesljivimi voznimi lastnostmi. Poleg izjemno učinkovite porabe goriva in visoke kilometraže vam zagotavlja tudi zavorno zmogljivost, kakršno potrebujete v deževnem vremenu.

  • Bolj učinkovito zaviranje na mokri podlagi
  • Nižji stroški goriva 
  • Visoka kilometraža
  • Vozite notranje pomirjeni
Label: C-C-68

EU nalepke za pnevmatike ter razredi učinkovitosti

Evropska unija, v skladu s CE 1222/2009, je pooblaščena, da vsem pnevmatikam, izdelanim po, 1. juliju 2012 za avtomobile in gospodarska vozila vključi standardne EU nalepke za pnevmatike, ki jih razvršča v treh zmogljivostnih lastnosti: izkoristek goriva razvrščene od, A do G, oprijem na mokri podlagi razvrščene od, A do G, ter merjenje emisije hrupa v decibelih.

Kategorija pnevmatik, ki jih ni prizadela ta uredba, vključuje: obnovljene pnevmatike, profesionalne pnevmatike off-road, dirkaške / športne avtomobilske pnevmatike, kot tudi specialne pnevmatike, namenjene izboljšanju vleke, kot je z izboklinami, T-type začasne nadomestne pnevmatike, pnevmatike za avtomobile, zgrajene pred letom 1990, pnevmatike z največjo dovoljeno hitrostjo 80 km / h, pnevmatike za platišča s premerom nižjim ali enakem 254 mm ali več, enako ali 635 mm.

Ta nalepka je namenjena, po eni strani za spodbujanje gospodarske in ekološke učinkovitosti v prometu kot tudi povečanje varnosti v cestnem prometu, ter na drugi strani, da pomagajo potrošnikom izbrati optimalne pnevmatike, ki zagotavlja določeno stopnjo preglednosti izdelkov. Kljub temu pa je bila oznaka kritizirana, ker prikazuje zelo omejeno število značilnosti. Strokovnjaki trdijo, da imajo pnevmatike veliko več funkcij, ki so pomembne in pomembnih za varnost v cestnem prometu, vključno z, vendar ne omejenim akvaplaning lastnostma, stabilnost vožnje, življenjsko dobo, lastnosti izdelka na mokrih in suhih cestah, razen oprijema na mokri podlagi ter lastnosti na snegu.
Proizvajalci pnevmatik kažejo, da bi rezultati testov iz različnih institucij in industrijskih revij morali ostati zelo pomemben vir informacij za končnega potrošnika, saj se osredotočajo na ocene najrazličnejših lastnosti pnevmatik in funkcij.

© 1999-2020 by Delticom R-142756 / gume-direkt.com